Laat je fiets ombouwen tot e-bike bij TM Tweewielers Veenendaal

Elektrisch fietsen is een heerlijke manier om uzelf met weinig moeite te vervoeren door de stad of over het platteland. Het nadeel is dat elektrische fietsen vrij prijzig zijn. Als u al een goede fiets heeft, is het gemakkelijk om deze om te bouwen tot e-bike. Dit bespaart u een hoop kosten. TM Tweewielers Veenendaal doet dit graag voor u. Zo zoeft u op uw vertrouwde fiets het fietspad over!


De mogelijkheden en kosten voor het ombouwen van een fiets zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de gewenste fietsafstanden en bijvoorbeeld de gekozen display. Wilt u uw fiets laten ombouwen naar een e-bike? Bel gerust en stel uw vragen, elke fiets is tenslotte anders. 

Een aantal voorbeelden van fietsen die zijn omgebouwd zijn tot e-bike:

Deze damesfiets van het merk Union is voor slechts €795,- inclusief arbeidsloon omgebouwd. De fiets is voorzien van een voorwielmotor en een bagagedrager-accu van 9.6Ah. Tevens is er een eenvoudige led-display gemonteerd op het stuur.

Deze fiets van het merk Koga is voor €970,- inclusief arbeidsloon omgebouwd naar een e-bike. Er is een voorwielmotor gemonteerd met bijpassende bagagedrager en een 36 Volt / 14 Ah / 504 Wh accu. De fiets is daarnaast ook voorzien van een lcd-display. 

Deze tandem van het merk Trek is voor €1190,- inclusief arbeidsloon omgebouwd naar een elektrische tandem. Er is een achterwielmotor gemonteerd met bijpassende sterke velg en een bagagedrager met een krachtige 48 volt / 14Ah / 672Wh accu.

Deze mountainbike van Bulls is omgebouwd voor €1210,- inclusief arbeidsloon. Er is een krachtige en stille Bafang middenmotor gemonteerd met een bidon-accu van 612 Wh voor flinke fietstochten. Tevens is de fiets voorzien van een mooie lcd-display in het midden van het stuur. 

Zo nu en dan worden er fietsen omgebouwd die je niet vaak tegenkomt, zo ziet u hieronder bijvoorbeeld een sportieve Puch Funk Fatbike en een Peugeot mountainbike uit 1988. Beiden zijn voorzien van een middenmotor en een bidon-accu.

Onderhoud aan e-bikes

TM Tweewielers Veenendaal verricht onderhoud aan e-bikes zonder vergrendelde software. Wij doen dit ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. Is de software niet vrijgegeven? Dan moet u ermee terug naar de dealer. Wij zoeken dit gemakkelijk voor u uit.

Neem contact op